vineri, 30 august 2013






Ce sa si faci sa fie bine ? Pare ca orice ai face nu esti destul de bun, orice ai face se gaseste cineva sa te critice, sa incerce sa te schimbe pana te doboara. Se face ca acea persoana sa fie picatura care umple paharul plin de mizerii si de toate tampeniile din viata ta. 

De ce o lasi sa te distruga ? Iti vine sa ramai acolo, la pamant, sa nu te mai ridici niciodata, sa astepti o minune care e clar ca nu va veni pentru ca ai tu nevoie de ea. 

Intr-un final, de la pamant, realizezi ca ai trait din iluzii. Fericirea e o iluzie, o stare de moment, nu tine niciodata, iar cei ce spun ca sunt fericiti nu sunt decat niste ipocriti indoctrinati cu iluzii. 

Totodata, nu exista nici persoane care sa ramana langa tine. Suntem niste animale ghidate de instinct, care plecam mereu in cautarea a ceva nou. Dragostea e si ea o iluzie, poate mai devastatoare ca fericirea. 

Realitatea e alta, desi ne e greu s-o recunoastem, o stim cu totii. Realitatea e cruda, iar cand descoperim asta, devenim la fel ca ea, cruzi, reci, indiferenti, fara sentimente. Alt mod de a supravietui eu nu vad.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu