happiness

marți, 7 februarie 2012

Intreaba-ma ce-mi doresc cu adevarat si o sa-ti raspund ca-mi doresc sa fiu fericita. 

Imi doresc sa experimentez fericirea, sa o simt in fiecare miscare pe care o fac, sa o respir, sa gust din ea, sa traiesc cu ea in fiecare zi, sa nu ma plictisesc niciodata de ea.

Dar nici nu am apucat sa fac bine cunostinta cu ea, ca a si plecat, iar cand ne-am intalnit urmatoarea data, a trecut pe langa mine fara sa ma bage in seama, fara sa ma salute macar.. Imi uitase numele, uitase ca ne-am cunoscut odata.. Si a plecat. Am strigat dupa ea, dar nu m-a auzit. Am cautat-o mereu, in fiecare zi, in fiecare minut, dar in zadar. N-am mai gasit-o. 

Nu sunt genul care sa se dea batuta, tocmai de aceea o s-o caut tot timpul, intruna, mereu. Pentru ca i-am simtit atingerea odata si de atunci nu mi-o mai pot scoate din minte. Si chiar daca ar fi sa se intoarca la mine si sa stea doar cateva zile, as primi-o cu inima deschisa, numai daca mi-ar promite ca s-ar mai intoarce din cand in cand pe la mine .. 


O sa te caut ! Iti promit !

3 comentarii:

Suflet naiv spunea...

frumos :)

Biancalena spunea...

Adesea stă în lucruri banale :) Trebuie doar să fim atenţi :*

Diana Zoe. spunea...

Descrii fericirea ca pe un drog, îmi place! Un sfat, caut-o în cele mai mici zâmbete pe care ți le oferă oamenii dragi :)

Trimiteți un comentariu